genomdiinagon.blogg.se

mitt liv med borderline adhd. dagliga kamp om att överleva och mitt självskadebeetende . bor på ett boende i Jönköping. saknaden över min bästa vän mitt allt som lämna livet 2011

längesen ja skrev.

Publicerad 2014-08-16 18:13:00 i Allmänt,

det har hänt massa skit, kom hem från semestern med min kusin den 14januari .. personalen berättade då att min soc vägra betala mer så jag var tvungen att packa en väska hamna på psyk den 7feburari . mycket hände mycke det allt från överdos till stryp försök . efter mycket krångel hamna ja på ett hem i skåne den 30/8 . det känns så där bor bara killar här. men det är väl bara acceptera.
 dom tre veckorna innan jag åkte till thiland . var kaos mitt månde var på båtten tog en extrem  överdos  på iva tre dagar tror ja . sen hamna ja på psyk , drog iväg på permissonen så jag var efterlyst polisen hämta mig till slut. några dagar innan jag skulle åka till thiland blev ja utskriven .
 
 
 
Här på boendet händer inte så mycket . har skadat mig så ambulansen hämta mig i tisdags fick häfta några sår. sedan vi 05 kom ja tillbaka till boendet.
 
mitt mående är på väg ner igen....
 
men som tur har ja en gammal personal från egehem som ger mig råd kan prat med henne om allt,! du är guld värd!
 
 
 
ska försöka blogg lite mer  har det bra

Om

Min profilbild

Hej jag heter sara är 18 år. Jag bor på ett behandlingshem sedan 2 år tillbaka. Jag har precis flytatt till lägenhet inom behandlinghemmet . här skriver jag om mitt liv med Ips bipolär samnt min dagliga ångest. mitt självskadebetende å min sorg för min bästa vän som gick bort..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela