genomdiinagon.blogg.se

mitt liv med borderline adhd. dagliga kamp om att överleva och mitt självskadebeetende . bor på ett boende i Jönköping. saknaden över min bästa vän mitt allt som lämna livet 2011

inlagd

Publicerad 2015-12-20 18:31:30 i

Är fortfarande inlagd.  Ska skriva ut mig i morgon.  Inte en enda personal på avd har kommit å presenterat sig eller frågat hur jag mår.. vad gör jag här då ?  Inte en jävel här på avd bryr sig. Dagarna går ut på röka sova dricka kaffe.  Duscha idag vet inte när jag gjorde de sista har inte orkat fick tvinga in mig i duschen.  Maria kusin kom idag de va skönt var å åt en macka . Ush .
Se om jag blir utskriven imorgon.  Mår lika skit som när jag kom in . Men det är ändå ingen av personalen som bryr sig så vad gör jag här?

kaos dag

Publicerad 2015-12-17 14:35:50 i

Dom senaste dagarna har jag börjat må.sämre å självmordstankar.  Personalen är oroliga.  Efter mycket prat å ringande bestämmande det att jag skulle på en läkar bedömning.  Så nu sitter jag igen på psyk i Jönköping.  Jag vill inte vara här .men vill inte tjafsa imorgon för då får jag väl lpt å det är det sista jag vill. . Att jag alltid ska förstöra  mamma. Gråter . Pappa bli orolig å blir arg typ istället  
 Personalen litar inte på mig.  Dom vänner jag har är oroliga  . Önska bara jag slapp allting. .. 

söndag

Publicerad 2015-12-06 20:12:01 i

Igår var pappa här hela dagen vi var först på.stan i Jönköping där jag klippte mig. Sedan åkte vi till a6  å det var så mycket folk höll tårarna inne hela tiden ville bara skrika åt alla att försvinna  från köpcentrumet fick panik bland allt folk.  Vi gick å åt sen men fick bara o mig en pannkaka  hade för mycket ångest kunde inte äta. Har börjat tappa matlusten. Mår illa när jag ska äta. 
Idag har jag inte mått bra alls ångest från helvetet. Va i min kp s stall. .sedan gick jag å vila . 
På tisdag ska jag ha soc möte kl 10 . Å så kommer min godmans på tisdag med . 
På torsdag ska jag å min kp s till Jönköping å laga min mobil skärmen har fått en spricka. .
Nu ska ja se på solsidan 

Om

Min profilbild

Hej jag heter sara är 18 år. Jag bor på ett behandlingshem sedan 2 år tillbaka. Jag har precis flytatt till lägenhet inom behandlinghemmet . här skriver jag om mitt liv med Ips bipolär samnt min dagliga ångest. mitt självskadebetende å min sorg för min bästa vän som gick bort..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela