genomdiinagon.blogg.se

mitt liv med borderline adhd. dagliga kamp om att överleva och mitt självskadebeetende . bor på ett boende i Jönköping. saknaden över min bästa vän mitt allt som lämna livet 2011

Dagen

Publicerad 2015-11-27 18:59:02 i

Har verkligen mått skit hela dagen.  Känner mig mer död en levande. 
Ångesten å tankarna kväver mig . Rakblad skriker efter mig jag vill. Se blod sätta smärtan på något  annat ställe men gör jag det så blir det psyk akuten det vägrar jag .
Men hur mycket ska jag orka? 
Bestämdes  att jag slapp vara med personalen hela dagen å kvällen. 
 Nu ikväll kom chefen  å köpte pizza till alla 
 Han är så.snäll 


Nu sitter vi i boendes egna bio salong å tittar på  musik  videos . 

Hoppas på en bättre dag i morgon. 

fyra jävla år

Publicerad 2015-11-22 20:05:01 i

4 år idag sen du lämna mig . Fyra år av smärta saknad gråt å förtvivlan.  Vi skulle klara de tillsammans men du lämna mig . Mitt allt min luft min livsglädje. De är borta.  
Så jävla trasig ångesten äter upp mig . Dagliga tankar på att lämna allt det skulle vara de så jävla skönt . Men de som stoppar  mig är smärtan jag ger min familj å mina vänner.  Den smärtan du lämna efter dej vill jag inte ge någon annan . 
Jag vill må bra jag vill kunna skratta från hjärtat  jag vill ha en ångest fri dag en dag utan tankar på att skada mig på ett eller  annat sätt .

Men min "sjuka" sida är för stark. Livet är en plåga just nu  självskadebeetende är förjävligt just nu . Men jag skär mig inte då kör dom mig till psyk aldrig att jag sätter min fot där igen. 
 
Boendets läkare var här idag de första jag gör är att bryta ihop . Är så instabil . Ska börja med litium igen snälla gör mig stabil .ge mig ork å livsglädje igen .

Nu sitter jag på bussen på väg till kusin❤ 

Rörigt inlägg. 

faller

Publicerad 2015-11-17 20:16:22 i

Faller längre å längre ner.
Skar mig inatt igen å behövde sy men sa inte till förens i morse  å då är det för  sent.. 
Personalen säger att dom inte känner  sig inte trygga om dom vet att jag har saker jag kan skada mig på. Var tvungen  att lämna in rakblad idag igen  .. Men kp sa att om det forsätter  å jag inte ber om hjälp kommer dom ansökan om lpt.  Det vill  jag verkligen  inte . 
Kan inte sätta ord på känslorna . Det känns meningslöst att ens gå upp. 
Men försöker kämpa  men känner  mig så orkers lös . 
Försöker ta hjälp men de är så jävla svårt. .
Kvällarna är hemska.  Hoppas på sömn och natt säger jag orkar med morgon dagen 

lever tw

Publicerad 2015-11-06 21:38:38 i

Somsagt jag lever men de är inte mer än så . Denna jävla mask som.jag sätter på varje dag att allt är bra . 
Jag går sönder jag vill krypa ur mitt skin. Rakblad en skriker efter mig blir arg när jag skära djupt att det inte glipar för huden är för för sönder skuren å hård.. äcklig värdelös fet ful skabb hatar mig själv så jävla mycket!  Pulsen stiger ont i magen huvudet väger bly lika så kroppen.  
Låt det bära eller brista

Om

Min profilbild

Hej jag heter sara är 18 år. Jag bor på ett behandlingshem sedan 2 år tillbaka. Jag har precis flytatt till lägenhet inom behandlinghemmet . här skriver jag om mitt liv med Ips bipolär samnt min dagliga ångest. mitt självskadebetende å min sorg för min bästa vän som gick bort..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela